Verjaardagsfeest

Het vieren van een verjaardag kan thuis, maar brengt veel werk met zich mee. Voor een uniek verjaardagsfeest kunt u ook bij ons terecht! Wij nemen alle zorgen uit handen, van het versturen van de uitnodigingen tot het bestellen van de taart.

Uitnodigingen
Of u nu veel of weinig gasten wilt uitnodigen, wij kunnen u het hele traject uit handen nemen. U levert de lijst met adresgegevens aan, dan zorgen wij ervoor dat alle gasten netjes en op tijd een uitnodiging ontvangen. Ook een E-mailing/E-card behoort tot de mogelijkheden.

Eten en drinken
Als u thuis een verjaardagsfeest organiseert moet u alles zelf regelen. Van de schotel met salades tot het stokbrood, de patat en het toetje.

Als u in Feu uw verjaardagsfeest viert, zorgen wij voor een passend buffet met een feestelijk tintje. Uiteraard wordt de taart niet vergeten, deze kunnen wij geheel op maat laten maken.

Servies
Heeft u genoeg servies in huis voor een verjaardagsfeest waarop 500 man komt? Nee? Wij wel. Wij hebben tevens de middelen om al dat servies, gevuld met allerlei lekkers, op een originele manier aan uw gasten te serveren.

Muziek en entertainment
Om van uw verjaardag een groot feest te maken, kunnen wij zorgen voor elke beschikbare vorm van entertainment.

SocialMedia


Contact

Feu Drachten

Noordkade 68
9203 CG
Drachten

[email protected]

Tweets

Facebook


© 2020 - FEU DRACHTEN
Ontwerp en vormgeving
Spinnerz communicatie